Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2016, 23:09   #121
hed
Data rejestracji: 26.11.2016
hed w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam!

Jestem pechowym właścicielem tego "przypadku". Produkt zakupiony w sumie w lipcu 2015 roku. Reklamacja w lutym 2016 roku. Produkt reklamowany to model 506-BB, odesłali mi model 506-CB. Laser oczywiście nie domaga. Na próbę ponownej rejestracji zgłoszenia w tzw. serwisie samsunga w Wa-wie w firmie Telmark brak odpowiedzi, co robić? Poradzicie coś?
Jeśli sprzęt był wymieniony na nowy w lutym tym roku, to jest na gwarancji?
Co za sprzęt!;/

Cytat:
Napisany przez bujos Podgląd Wiadomości
Nawiązując dalej do mojego pytania dokonałem reklamacji tej nagrywarki, obsługa expres kurier odebrał jednego dnia, a za dwa dni otrzymałem od kuriera inną nagrywarkę tego typu. Nic nie płaciłem za przesyłki. Gwarancja na optykę jest dwa lata. Nie naprawiają tej nagrywarki tylko wysyłają nową nie maja części do niej w serwisie Samsunga. Otrzymałem nowa nagrywarkę i problem jest ten sam czyta tylko DVD i CD a płyt blu-ray nie widzi. Na razie testowałem ją z Verbatimami i noname ISY
w poniedziałek kupię inne aby być pewnym że to nie wina plyt. Ma ktoś jakiś pomysł
Instalowalem trzy dostępne sterowniki do tej nagrywarki i nic, podłączałem ją do rożnych systemów i tez lipa. Czy może to być wina kabla. Proszę o porady bo pomysły mi się kończą i nerwy. Dzieki za pomoc
Podobna sytuacja u mnie, nowa wymieniona wypalara i ten sam problem. Porażka firmy S.
Próbowałem z różnym softem i płytami.
A na chwilę obecną wygląda na to, że serwis w ogóle nie realizuje napraw z powodów technicznych.

Ostatnio zmieniany przez hed : 27.11.2016 o godz. 00:34
hed jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online