Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 14:39   #9
MagSP
Bywalec

Data rejestracji: 23.02.2003
MagSP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
CobraVerde napisa***322;(a)
ale wtedy film jest dzielony i nagrywany na 2 płyty DVD-R, poza tym nie ma czegoś takiego jak kopia bez straty jakości
najpierw warto sprawdzić czy nasz odtwarzacz poprawnie czyta płyty robione tą metodą, przez te programy - z tego co słyszałem zdarzają się czasem problemy z odczytem lub nawigacją po takich kopiach.
Film jest dzielony - I O TO CHODZI. Oryginał jest na dwóch warstwach i musi być podzielony na dwie DVD-R jeżeli chcemy otrzymać materiał po przegraniu o oryginalnej jakości!!! Co masz na myśli kopia bez straty jakości? Moje kopie są IDENTYCZNE jakościowo z oryginałem. Każda kopia z kopii również. Może żle się wyraziłem. Są to Clony. Cyferki (1001111100011111) to cyferki - nie mogą być inne - NO CHYBA ŻE UŻYJESZ DODATKOWEJ KOMPRESJI by matariał oryg. zmieścić na jednej DVD-R, ale tego nie polecam ze względu na straty. Robię kopie bezpieczeństwa tymi programami które podałem i są znakomicie odtwarzane w DVD-Playerach. Sprawdzałem w miare nowych modelach marek (Sony, Samsung, Grundig, LG) Do innych nie miałem dostępu.
MagSP jest offline