Cytat:
Nikita_Bennet napisa***322;(a)
(...)bynajmniej u mnie ciezko dorwac asusa 52x, teac 52x wyglada jak szrot (dziala ok) a o teac'u 40x zapomnij bo nie ma go nigdzie (nowego) - tak jak yamahy cdrF1
|
jeśli przy wyborze sprzętu komputerowego cechujesz się wyglądem to.....(brak mi słów

) jest to dziwne. Mam tego Teaca i nie rozumiem co to za szrot? standardowy wygląd bez zbędnych pierdół i napisów na pół tacki (tak ma Asus

). Jak typowy profesjonalny sprzęt

.
Co do Teaca 40X zgadzam się w 100%!
I nie rozumiem właśnie takich forumowiczów, którzy przy poście dotyczącego wyboru CD-ROMa polecają TEACA 40X! To oczywiście klasyka Cd-Romów, ale nie ma już ich przecież w sprzedaży! A kupowanie używanego Cd-Roma to według mnie zakup "kota w worku"! Wątpie czy jakiś użytkownik zaglądający na to forum i mający kase na nowego, dobrego Cd-Roma będzie latał za używanym! Looodzie!
Cytat:
kraluk napisa***322;(a)
(...)Jeśli na siłę chcesz tego CD-ROM-a to Teac-a 40x lub 52x, a
w ostatecznośći Asus-a 52x.(...)
|
Kraluk zgasdzam się!

w ostateczności Asus 52X bo Teac 52X i Asus 52X to przecież dwa najlepsze Cd-Romy wg. wielu forumowiczów i użytkowników! Ja przeczytałem wiele postów, gdy podejmowałem wybór i miałem duże wachanie między tymi dwoma sprzętami i..... u mnie padło na TEACA!
A co do dostępności tych sprzętów to: u mnie w Toruniu Asusów jest można powiedzieć "od groma" (oczywiście nie wszędzie), Teaci są prawie nie spotykane (okazyjnie w jakiś sklepach). Ja osobiście zamówiłem go bez problemu w lepszym, większym sklepie komputerowym po standardowej cenie (bez żadnych kosztów transportu czy takie tam) i czekałem 2 dni

. I tyle na razie.