Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2016, 21:52   #5
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W zamian za nieodżałowaną asterkę ten oto poniżej klekot będzie mnie teraz woził do pracy:

-img_20161207_144751.jpg

Założenia były trzy: ma być tani, ma jeździć, ma być choć trochę większy niż toyota yaris albo inne twingo. Dopuszczenia były następujące: może być stary, może być zardzewiały, byleby pod maską i w okolicach kół technicznie wszystko było ok. I dokładni taki jest

Pierwsze moje auto, które dobiło dwudziestki, zawsze miałem, od momentu kupna do sprzedaży, przedział 10-18 lat. Tyle, że pracowałem na miejscu i wystarczało jedno auto, teraz od kilku lat mam do pracy 5 km z brakiem regularnej komunikacji miejskiej, więc coś taniego na te dojazdy być musi

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post