Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2016, 01:19   #644
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
prezencik na Mikołaja był dostałem :-)

co mogę powiedzieć słuchałem ponad 20x na pewno
świetna płyta nagrali w końcu coś bez presji od siebie nie na siłę nie jest to już czysty Thrash Metal ale słychać korzenie. utwory przemyślane długie tak jak ma być. utwór nr.1 to Spit Out the Bone 2:45 ten bas jak bym słyszał Clifa...

Wszystko się zmienia tak jak i Metallica Moja ocena 10/10 najlepszy album jak dla mnie roku 2016

-przechwytywanie09.png

-przechwytywanie10.png