Dyskusja: Cd-rom
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 16:50   #13
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: jak sie spieszy to nie wiem

Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
jeśli przy wyborze sprzętu komputerowego cechujesz się wyglądem to.....(brak mi słów ) jest to dziwne.
tak kieruje sie.
przyciski ktorych boje sie dotykac bo po jednym czy dwoch i przy silniejszym nacisnieciu daja wrazenie ze o malo nie wypadna, tacka trzęsąca i wykonana gorzej niz w lg52x - jakby miala sie wywinac w dol po otwarciu.

sorki moze i kieruje sie takimi szczegolami bo sa dla mnie wazne. czesto sie zdazaja rożne przypadki i naprawde tacka i przyciski są dennie wykonane. tak byl to napewno teac52x bo sam go montowalem i dziwilem sie ze tak kiepsko jest wykonany.

po prostu sprzet moze wygladac jak czolg ale nie moze wygladac jak kulejaca babcia - bez obrazi dla babci mojej i waszych.

odczyt plyt przebiegal juz normalnie, praca nawet ok. ale te drobiazgi przy takiej firmie i cenie za naped sa niedopuszczalne.

Cytat:
zbieg12(a)
O Teacu 40x można zapomnieć bo:
1. nie ma go już nigdzie
2. nie radzi sobie dobrze z płytami Audio (za to ze wszystkimi innymi znakomicie)
moge powiedziec ze sporo kopiuje i wlasnie głownie audio i z nim nie mam problemu. problemem jest za to odczyt plyt zabezpieczonych SD2v2 - u mnie ok 1,5h a na nagrywarce max 30 min

pzdrwm Nikita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline