Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2016, 16:18   #5249
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja nie mam zupełnie nic do benzyn, zawsze jeździłem autami na benzynę. Nie widzę natomiast sensu demonizowania diesli. Trafił mi się tani diesel, to go kupiłem; jakbym miał do wyboru jakąś sensowną benzynę, to na pewno bym wziął.

Co do blacharki, to warto robić sobie takie rzeczy samemu. Niestety, do tego trzeba czasu i doświadczenia, a z oboma rzeczami nie jest dziś wcale łatwo. Nie wspominam o narzędziach, bo rzeczy drobne można zrobić prawie beznarzędziowo; jak natomiast przyjdzie do poważniejszych kwestii, jak wymiana progów czy łatanie mocno skorodowanych elementów, to już nawet średnie doświadczenie nie wystarczy.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post