Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2016, 22:13   #742
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@grzeniu
To się zgadza. Służby nie powinny mieć jakiegokolwiek związku z finansami, jakie przepływają w związku z ich działaniami. To tak, jakby lekarze dostawali premie za szybkie leczenie i wypisywanie ze szpitali pacjentów. Dlatego pomysł uważam za oczywiście zły.

@misiozol
Też niby racja, ale pieniądze do kogoś iść muszą; alternatywą jest traktowanie kierowców batem po przekroczeniu prędkości.

Mnie ostatnio zatrzymali za niemanie świateł, a konkretnie jedną spaloną H7. To było w nocy, nie miałem przy sobie zapasowej. Sprawdzili trzeźwość i dokumenty, ja im pięknie obiecałem, że skoro i tak jadę na stację zatankować, to przy okazji kupię żarówkę i puścili mnie dalej. Jak obiecałem tak zrobiłem, nie dostałem ani grosza. Policjanci w Polsce to już nie ci, co kiedyś, choć oczywiście że różni się trafiają.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 13.12.2016 o godz. 22:18
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post