Dyskusja: Cd-rom
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 20:12   #14
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ok Nikita! Jak kierujesz się to spoko! Ja nie mam do wyglądu większych zastrzeżeń (nawet mi się podoba). Ale przyznam Ci racje co do tych przycisków i tacki-też byłem troche zdziwiony, ale tak to jest jak się ma inny napęd niż LG, a jak w poście pt. "Nagrywarka Marzeń" każdy podkreślam każdy pisał, że w takiej nagrywarce marzeń chciałby widzieć tacke LG to chyba nie musze więcej nic pisać .

Te duże przyciski też mają swoją zaletę-są duże, a nie jak w niektórych napędach wogóle czasem nie wiesz czy wcisnąłeś przycisk czy nie. Ogólnie nie mam większych zastzreżeń i nie uważam, że mi zaraz wypadną. Tacką troche giba, ale nie mam takiego czegoś jak ty, że ma mi zaraz wypaść. Tacka dla mnie jest rewelka bo jest bardzo szybka co jest dużą zaletą!
No i 2 letnia gwarancja też jest ważna!
Nie ma rzeczy idealnych nawet w takiej firmie i nie uważam żeby ten napęd był jakąś babcią! . To szczegóły, które myśle, że wyjaśniłem. 3maj sie Nikita, pozdróweczka Zbieg12!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline