Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2016, 23:28   #25
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Jeśli nie kontrolujesz danych to na pewno kiedyś je stracisz. Powinno to być oczywiste. Zupełnie inną kwestią jest czy zależy Ci na tych danych, z tego co piszesz nie, więc nie powinieneś zabierać głosu w dyskusji nad sensownością wykonywania kopii i szydzić przyrównując to do rozwiązań lat 90-tych... Zupełnie inną kwestią jest też czy zamknięty system umożliwia tworzenie lokalnej niezależnej kopii wszystkiego, a jeszcze lepiej wybranego contentu przez użytkownika (może być zaszyfrowana w trzy dupy, to najmniej istotne tutaj, ważne że nie jest zależna od kogoś innego zamiast mnie samego). Skoro takiej zrobić nie można, a jedyną formą jest chmura, więc będę hackować aby wydrzeć to co należy mi się jak psu buda.
Szczerze?

Na backup gier mi nie zależy zupełnie... to co oferuje producent mi wystarcza w zupełności...

Dla czego miałbym nie zabierać głosu w dyskusji? Uważasz, że jak ktoś ma odmienny punkt widzenia do twojego - to jego zdanie jest nie istotne?

Zaburzenie doktryny? Opór wobec subiektywnej krytyki? Obawiasz się odmiennego punktu widzenia na sprawy związane z grami?

Dla mnie gra - to źródło rozrywki... nie jest ona istotna i nie przywiązuje wagi do danych z mojego punktu widzenia nie istotnych...