Cytat:
Napisany przez Berion
Jeśli nie kontrolujesz danych to na pewno kiedyś je stracisz. Powinno to być oczywiste. Zupełnie inną kwestią jest czy zależy Ci na tych danych, z tego co piszesz nie, więc nie powinieneś zabierać głosu w dyskusji nad sensownością wykonywania kopii i szydzić przyrównując to do rozwiązań lat 90-tych... Zupełnie inną kwestią jest też czy zamknięty system umożliwia tworzenie lokalnej niezależnej kopii wszystkiego, a jeszcze lepiej wybranego contentu przez użytkownika (może być zaszyfrowana w trzy dupy, to najmniej istotne tutaj, ważne że nie jest zależna od kogoś innego zamiast mnie samego). Skoro takiej zrobić nie można, a jedyną formą jest chmura, więc będę hackować aby wydrzeć to co należy mi się jak psu buda.
|
Szczerze?
Na backup gier mi nie zależy zupełnie... to co oferuje producent mi wystarcza w zupełności...
Dla czego miałbym nie zabierać głosu w dyskusji? Uważasz, że jak ktoś ma odmienny punkt widzenia do twojego - to jego zdanie jest nie istotne?
Zaburzenie doktryny? Opór wobec subiektywnej krytyki? Obawiasz się odmiennego punktu widzenia na sprawy związane z grami?
Dla mnie gra - to źródło rozrywki... nie jest ona istotna i nie przywiązuje wagi do danych z mojego punktu widzenia nie istotnych...