Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2016, 17:08   #53
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Mi w mercu zaczął klękać aku, wobec czego zakupiłem po raz pierwszy w życiu nie Bosha czy Vartę, a Kozaka (100 Ah, 890A). Zmiennik używa w swoim i żony Kozaka od półtorej roku i jest zadowolony, w sieci też wielu krytycznych uwag nie znalazłem. A jednak cena kusi - 40% taniej niż markowe modele.

Na razie idealnie, co oczywiste, natomiast cokolwiek więcej będzie można powiedzieć przyszłej zimy, kiedy kumplowi skończy się gwarancja, lub za dwie, kiedy mi się skończy
Nie może być, że tego nie czytałeś, ja też przeczytałem, parametry z opisu prawie trzyma, w przeciwieństwie do innych tanioch, jak przy tej cenie wytrzyma w dieslu 4 lata, to super warto.

http://www.akubiz.biz/artykul,264,sp...74ah-z-allegro
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post