Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2016, 19:06   #60
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie dziś. Przestałem mieć zaufanie do "markowych" akumulatorów, choć tak jak mówię - zawsze używałem przede wszystkim Boshy. To nie znaczy, że optuję za najtańczym dziadostwem. Po prostu widzę, że marki niegdyś premium spadły na tyle z jakością, że w miarę uczciwa firma jest w stanie wyprodukować i zaoferować aku w sporo niższej cenie, a o może i gorszej, ale porównywalnej jakości.

Wolałem zapłacić 260 zł za aku mniej znanej firmy, który być może wytrzyma 3, być może 5 lat, niż 450 zł za Bosha, który może wytrzyma 7, a może... 4 lata.

Co do wątku o reklamowaniu aku - spotkałem się już z wypowiedziami, że producent tego mojego Kozaka uznał gwarancję, natomiast nie natrafiłem na komentarz, że nie uznał. A zawsze wychodzę z założenia, że na dziesięciu zadowolonych klientów dwóch wpadnie na pomysł, żeby się tym gdzieś podzielić, a ośmiu uzna, że skoro działa, to po co o tym pisać. Z kolej na dziesięciu niezadowolonych ośmiu napisze coś ku przestrodze dla innych, a tylko dwóch nie. Stąd mój względny optymizm

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post