Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2016, 22:10   #65
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Bannery mają u mnie chłopaki ze sklepuna - tu niespodzianka - rondzie. Swoje chłopy, zawsze jak zaczynają inwentaryzację na tydzień przed Świętami, to kończą tydzień po nowym roku

A Grzeniu ma rację. Co dziś nie kupisz - ten sam szajs, nooo - chyba że kupisz fest szajs, bo wtedy rok-dwa i po sprawie.

Widziałem natomiast nieraz aku odpalające 60-litrowe generatory. Nawet nie pamiętam po ile mają, ale są dwa razy większe od tych do ciągników siodłowych. I pracują po kilka lat bez zająknięcia. Nie wiem kto je wytwarza (następnym razem sobie zerknę), ale widać że są zrobione tak żeby działały i skubane działają

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post