Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2016, 17:27   #21802
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Suszycę taką miałem, że Raciborskie obaliłem zanim z samochodu wysiadłem, korki we wsi Warszawa są przedświąteczne, a kierowcy zagraniczni z miast nie mających tramwajów, boją się ich jak smoka, i te korki zagęszczają, na skrzyżowaniu Chałbińskiego z Jerozolimskimi jest ciasno, zawracałem z północy na południe, światła są ok ustawione, ale jak ktoś się boi tramwajów... kurna, tragedia, skrzyżowanie jest nieudane, ale lepsze nie będzie, bo miejsca nie ma, jak każdy baran spóźni trochę, to się tragedia robi.

ed hunter jest offline