Dyskusja: Cd-rom
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 21:09   #15
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
ok Nikita! Jak kierujesz się to spoko! ... Ale przyznam Ci racje co do tych przycisków i tacki-też byłem troche zdziwiony,
majac wczesniej cd teac'a 40x i lg 40x i lg 52x i nagrywary yamaha 8424S, plextor 12x i teac'a 516eb uwazam ze tacka jest denna i oceniam to na podstawie wygladu i jej zachowania. wzrok takze sluzy do oceny trwalosci i funkcjonalnosci. Wybierajac sprzet nie kieruje sie tym czy mi sie podoba wyglad - jakbym sie kierowal to myslisz z mialbym te dwa ruskie czolgi jakimi sa teac'i. fakt wielu ludziom sie podobaja a ja je mam ze wzgledu na stabilnosc (ani razu sie nie zawiodlem) i szybkosc i jakosc.

Cytat:

ale tak to jest jak się ma inny napęd niż LG, a jak w poście pt. "Nagrywarka Marzeń" każdy podkreślam każdy pisał, że w takiej nagrywarce marzeń chciałby widzieć tacke LG to chyba nie musze więcej nic pisać .
nie czytalem ale to fakt - cd-romy lg maja nienajgorsze tacki, z nagrywarek to podobala mi sie w yamaszce

Cytat:

Te duże przyciski też mają swoją zaletę-są duże, a nie jak w niektórych napędach wogóle czasem nie wiesz czy wcisnąłeś przycisk czy nie.
coz w teac'u 40x masz jeden wielki w porownaniu z tymi i jakos sie trzyma i nie lata robiac wrazenie ze jak go sie dotknie to mozna go oberwac.

Cytat:

Tacką troche giba, ale nie mam takiego czegoś jak ty, że ma mi zaraz wypaść.
wiec sie zgadzasz ze nie jest taka jak np w teac'u 40 x lub lg 52x - jest bardziej gietka i to mnie zmartwilo. u kumpla sprzet stoi wysoko (biurko). czuje ze te tacke moga zlamac jak sie wysunie a nie zauwaza tego (akademik). z plexa jak ziomal wyrwal niechcacy noga to wsadzil na chama z powrotem i plex dziala do dzis a tak a jak w teac'u 52x to pekla by wczesniej

Cytat:
No i 2 letnia gwarancja też jest ważna!
to fakt ale wiele sprzetow ma teraz 2 letnia gwarancje

Cytat:
Nie ma rzeczy idealnych nawet w takiej firmie
ale sprzet powinien byc lepszy z generacji na generacje i spelniac wymagania uzytkownika z generacji na genereacje, tak sprzetu jak i uzytkownikow

uff

alem sie narozpisywal

trzymcie sie cieplo

wiosna idzie i kacrondo kolo mego akademola bedzie znow pelne

pzdrwm Nikita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline