Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2017, 20:09   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Ed
No to chyba z bardzo dalekiego wschodu, bo u mnie o 16 było -10, teraz zaledwie przekroczyło -11 Choć nie wiem, jak u Ciebie z zachmurzeniem - u mnie jeszcze 3 godziny temu sypało, jeśli niebo się wypogodzi, to błyskawicznie zacznie się ochładzać...

@Jesi
U mnie na krajówce mogłem rozpędzić się spokojnie do 80 km/h. Natomiast na pozostałych traktach - drogowcy zapewne wyszli z założenia, że jeżeli pada to nie ma sensu odśnieżać, a kiedy jest mróz, to nie ma sensu sypać

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post