Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2017, 21:45   #12
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Jaj jechałem boczną za Mińskiem Mazowieckim, zapewne powiatową, ruch spory, a ślisko tak, że jak jeden spanikował, to się zaczęło uciekanie po poboczach, żeby stanąć, odstęp trzymałem duży, więc stanąłem na drodze czekając na trafienie w tył, jak się już pozbierali, to nie mogłem ruszyć. Ani śladu solarki.
Ed, a najlepsze jest to, że zdarzają się jeszcze kamikadze i wyprzedzają na takiej drodze, a ty patrzysz z duszą na ramieniu, żeby jego nie zarzuciło i wyprzedzany nie spanikował.

Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
@Jesi
U mnie na krajówce mogłem rozpędzić się spokojnie do 80 km/h. Natomiast na pozostałych traktach - drogowcy zapewne wyszli z założenia, że jeżeli pada to nie ma sensu odśnieżać, a kiedy jest mróz, to nie ma sensu sypać
Jak ta droga była krajową jeszcze 2 lata temu to też bym zapewne mógł Co do "twoich" drogowców to mogliby sobie zapewne podać ręce z "moimi"

Dojeżdżając już do mojej mieściny zjechałem już na pierwszym zjeździe, a nie na trzecim jak zwykle (bo mieszkam na drugim końcu), bo w mieście nie ma jeszcze "torów" i chociaż jakaś przyczepność jest na tym śniegu.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post