Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.01.2017, 15:25   #5288
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie bierze ani kropli pomiędzy wymianami - rażąco inaczej było przed remontem, gdy palił litr na 1000km. Z piątki zostaje nieco ponad litr, co się chowa do szopy, kumuluje i co czwarta wymiana "gratis". Przy przebiegach rzędu 25 tys. km rocznie, to wcale nierzadko wyjdzie.
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Mi się nigdy nie chce oddawać mechanikowi do wymiany. Z tym, że po pierwsze mam co zrobić ze zużytym - na firmie u mnie utylizuje się sporo, więc moje kilka litrów raz na rok nie robi różnicy. Po drugie ze skrzynią biegów już tak łatwo nie jest, więc za jednym zamachem...
Nie mam ani najazdu, ani kanału, ani (tym bardziej) podnośnika warsztatowego, a pod chmurką (z deszczem zazwyczaj) mi się po prostu nie chce z tym babrać. Wolę paprakom 4 dyszki dać, niech sobie zarobią.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post