Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2017, 21:18   #829
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
oby te mrozy jak najszybciej się skończyły ...

bo już mnie trafia
U mnie to już sam nie wiem, co się dzieje... Najpierw od zmroku do 2 w nocy przy bezchmurnym niebie temperatura rośnie. Potem zaczyna spadać i tak do 8 rano, niemal trzy godziny po wschodzie słońca

Już się chyba przyzwyczaiłem przez ostatnie lata, że jeśli było już kilka dni mrozów, to zaraz będzie ciepło. Tymczasem w tym roku już prawie miesiąc trzyma zimno, a na dobrą sprawę jeszcze miesiąc można spodziewać się wszystkiego

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post