Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2017, 16:19   #4
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trochę byłem malarzem i też zaschłem, trzeba zwilżyć wargi
A swoją drogą malowanie farbą epoksydową pędzlem blachy przy temp. 0 st jest przerąbane. Całe szczęście, że wziąłem odpowiednio mały pędzel, bo dużym bym się chyba za*ebał. Zostało mi jeszcze 7,5 m2 razy dwa...ale już nie dzisiaj, bo temp leci na dół.

Wracając do tematu. Byłem po piwo i spóźniłem się 5 minut (sobota i czynne do 12), zmuszony więc zostałem zrobić zakup gdzie indziej, gdzie nie mieli pilsika...no i teraz przez dobry tydzień będę siorbał żywczyki, a to jednak gówno jest