Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2017, 18:25   #2404
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jarson, Dziękuję, wiesz skąd pomysł na Windows 7? Mamy w biurze na jednym Lapku Win 10 i nie ma dnia, kiedy nie byłoby z czymś problemów. Aktualizacje sterowników (samoczynne) i inne dziwne wynalazki. Człowiek, któremu to składam nie należy do wybitnie ogarniętych w temacie IT i każdy sygnał że "coś nie działa" powoduje automatycznie telefon do nas. Nie korzystam na co dzień z Windows 10, mam 7 i dla mnie system jako wyłącznie "tło" pod soft sprawuje się wyśmienicie i to jest absolutny max jaki bym od niego oczekiwał. Jeśli potrzebuje update sterowników to sobie pobieram, jeśli potrzebuję program do tego czy tamtego, to kupuję.
RAM jak najbardziej, zgoda.
Tylko nie wiem na ile poradzi sobie z Windowsem 10 osoba +- 50 lat, do tego z podstawowymi umiejętnościami obsługi myszki+klawiatury.
Jarson, pewnie masz rację, a i pewnie w ostatecznym rozrachunku wygra Windows 10 (chociaż upgrade z Win 7, o ile mi wiadomo nadal jest możliwe, ale nie w tym rzecz).
Dzięki wielkie Wszystkim, rozważę kwestię systemu jeszcze, zatem w tym temacie każda uwaga mile widziana.
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post