Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2017, 21:47   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ta akcja dotyczy, zdaje się, tylko aut osobowych. Tak się temu przyglądam/przysłuchuję i powiem, że nawet jestem za. Powiem że byłoby to w moim interesie nawet. Myślę sobie, że jak na złom pójdą dzięki temu te kopcące rechoty (wiele z nich już dawno powinno tam być), to nagle ON na rynku będzie dużo i zapewne bardzo stanieje. I wtedy ja kupię sobie tanio ropę do np traktora, tudzież busa.

Osobówki na ropę nie mam i mieć nie zamierzam, więc wychodzi że jestem eko. Od ekonomii i ekologii