Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2017, 13:43   #503
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam (między innymi) KOMES POCZWÓRNY, 10% substancji lotnej, jeszcze tego nie piłem jak żyję.

Schody przed domem postanowiłem rozmrozić, bo bym ***nął z 6 piwami, 120 litrów gorącej wody z kranu poszło, jest szerokie przejście środkiem.

/Tak, te KOMESy są niesamowite, ni cholery nie czuć takiej mocy i ekstraktu, mocne piwo... bardzo mocne, o ciekawym smaku.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.02.2017 o godz. 13:49
ed hunter jest offline