Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2003, 20:17   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
sayan napisa***322;(a)
www.popland.pl
www.arest.pl
www.proline.com.pl

tam sie zaopatrzam- WROCŁAW !! jak dlamnie niskie ceny.

do tego wymieniane juz www.komputronik.pl i www.sirius.pl (jeszcze nigdy nie zaopatrzałem sie przez internet, raz tylko w Komputroniku ale to nie przez internet) duży wybór duże ceny (może nie duże ale wyższe)
he he, w tych sklepach to ja jestem stalym osobistym bywalcem. Ceny calkiem niezle - tak wlasciwie to w proline kupowalem plyte glowna, w poplandzie procesor i pamiec, a w arescie skaner

niestety jesli chodzi o karty muzyczne (za czym aktualnie sie rozgladam) to wybor maja nadzwyczaj marny (Sound Blaster i nic, albo prawie nic poza tym). Dlatego pytalem raczej o jakies naprawde duze sklepy, ktore dodatkowo moglyby sprowadzic cos na zamowienie (za rozsadna cene).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post