Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2003, 20:25   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Re: SUPER kompresja danych?

Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Był dosc spory temat na temat tych DEMEK / demoscena / - i z tego co wiem demka te wymagaja dosc duzej mocy obliczeniowej CPU / u mnie na PIII 550 i 256MB ramu chodzi miodzio /

Karta graficzna nie jest chyba az tak wazna ale tutaj oddaje głos ludziom który w demoscenie siedza dłuzej - w kkoncu to zaczeło sie od zdaje sie AMIGI

Jesli interesuja cie takie demka to poszukaj na Off Topic w starszych topicach był jeden w którym zawarłem razem z Andrzejemj9 i paroma innymi forumowiczami pare fajnych linków i demek.

PS: Squid - demko które zamiesciłes jest zwyciezcą swiatowych zawodów demosceny - ten który je zrobił jest mistrzem swiata
pamietam pamietam a to demko nawet sam zamiescilem. Pamietam rowniez, ze sam sie zastanawialem, jak mozna osiagnac taka kompresje. Na koncu jednego z demek autor napisal, ze zamiescil tutaj 1,8GB animacji, grafiki i dzwieku, ale pakujac z ratio chyba 30 tysiecy (albo 300, nie jestem juz pewien) osiagnal te 64KB. Nawet mniej i dlatego dodal jeszcze ten tekst 8)

niestety moje poszukiwania znalezienia sposobu na taka kompresje (jakie to daje mozliwosci chociazby sciagania rzeczy z internetu) spelzly na niczym. Moze ktos inny bedzie mial wiecej szczescia

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post