Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2017, 22:46   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wkurzyłem się na meczu Trump - Donaldson tak, że aż wyłączyłem.

Po pierwsze u Trumpa kompletne lekceważenie przeciwnika, aż nieładnie to wyglądało. Takie hit and hope od niechcenia kiedy przy każdym innym zawodniku złożyłby się i starał grać ostrożnie itd. No i Donaldson, w zasadzie również zachowywał się, jakby mu się przeciwnicy pomylili Jak patrzyłem na jego próby wbić bil tak trudnych, że wczoraj Hawkins od podobnych się odstawiał, to nie mogłem zrozumieć, na co on liczy.

Teraz wróciłem do domu z nadzieją na wieczorny pojedynek, a tu już koniec i w dodatku 6:0

Jarson jest offline