Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2017, 14:47   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Bardzo możliwe, bo w Polsce ludzie znają Jacobsa, Tchibo i Lavazze, więc aż się prosi, ta moja jest oryginalna, po prostu to chyba najgorsza włoska kawa, ale znana.

/Na stronie policji popatrzyłem na zdjęcia, jest rolka z folią na opakowania, Lavazza Qualita Oro, kilogramowe robili.

Moja to Espresso i w ćwiartce.

Najlepsze są komenty niektóre pod artykułem:

Cytat:
A znawcy kawy wypili ze smakiem jeszcze delektowali Kawa to kawa podobnie jak wódka jeżeli jest poprawnie wyprodukowana różnice mogą tkwić tylko w nazwie na opakowaniu i cenie kilkukrotnie droższe lub tańsze i za to samo podrabianie byłoby niemożliwe gdyby sytuacja nie wyglądała właśnie w ten sposób
Znafca

Z drugiej strony, to w sumie nie jest trudno taką jakość podrobić, jedynie to, że Lavazza ma swój charakterystyczny smaczek/aromat, pewnie sztuczny, może tu byłby problem.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.03.2017 o godz. 16:03
ed hunter jest offline