Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2017, 16:38   #2451
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kolejny dzień majsterkowania z nowym zestawem przynosi nowe doświadczenia i wiedzę

mianowicie założyłem z powrotem GTX 750Ti w pierwszy slot PCIe 16x bo tylko jeden obsługuje x16

przy pierwszym montażu obsadziłem PCI3 3.0 x8 kara Marvella 6G
i PCIe 3.0 x4 karta dźwiękowa XFI

i co się okazało GTX działał tylko x8 bo w użyciu były inne porty PCIe

musiałem przepiąć obie karty w wolne sloty PCIe 3.0 x1 i wszystko działa

w poprzednim zestawie na X58 nie było ograniczeń :-)

no nic kolejne doniesienia w wkrótce :-)