Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2017, 19:00   #21
ethar
Herbaciarz^^

Data rejestracji: 19.09.2008
ethar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

Ale po co? Przeglądarka to w zasadzie jest bo musi być, tyle że ukryta i w kagańcu. Być może ją oddadzą Kowalskim w aktualizacjach fw (a może i nie ). Wiesz do czego używam przeglądarki w PS3? Do montowania gier webMANem. A wiesz do czego jej używałem jak miałem OFW? Do niczego, kuła moje oczy szpecąc ikonką w XMB. Kiedy gram i z rzadka posługuję się jakąś mapką z duperelami do zebrania to wolę to odpalić na... telefonie. Ja wiem, że ja to ja, ale czy w tym przypadku nie jest tak z innymi? Na cholerę komu w *dzisiejszych* konsolach internety, odtwarzacze filmów (no ok, na płytach) czy muzyki, zdjęć, przeglądarki internetowe i inne VODy? Lepiej i znacznie taniej (cena konsoli i cena W/h) robią to dedykowane "chińczyki".
A czasem nowy Webman nie omija montowania gier przez przeglądarkę?

O ile na PS3 też nie widziałem jej sensu - łatwiej szybciej sprawdzę neta na PC. To tak na Switchu którego mam w torbie zamiast laptopa to nawet zestreamować film albo coś sprawdzić. Czasem jak leżę w łóżku to na Vicie odpalam Youtuba by coś obejrzeć. (Bo nie chce mi się wstawać odpalać PC i marznąć ). Jak często bym korzystał z przeglądarki jakbym miał Switcha? Pewnie rzadko, tak samo jak to robię na Vicie co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu by się przydała

Cytat:
Virtual Consol to nie są remastery tylko emulowane gry. Możesz je wydłubać, przepakować i odpalać natywnie nawet na Pegasusie. Tak samo jak PS1 Classics i PS2 Classics.

Jeśli jeszcze nie ma, a Nintendo ma rozum, to doda emulację GC i gry w sklepie.
Już zmądrzeli bo gry są wreszcie przypisane do konta, a nie konsoli... Przynajmniej tak twierdzi Archon.
I byłoby to spoko, mało ludzi miało GC, a by wsparło bibliotekę gier na Switcha

Cytat:
Wiadomo, że tak będzie. Nie przyznają się, wiele razy kłamali, więc to jest oczywiste. 3DS od premiery NS stanie się niechcianym dzieckiem o którym jeszcze nie można zapomnieć z racji sprzedanych egzemplarzy, ale za dwa lata tam już będzie pustynia.
Ma to swoje plusy (liczę, że potanieje new 3DS albo new 3DS XL), pewnie ze względu na budżet najlepiej byłoby brać 2DS, ale przecież to jakaś masakra jest... Ja rozumiem, jeden ekran cięcie kosztów ale no nie

Myślisz, że następcą docelowym 3DS'a jest Switch? I będą portować gry z 3DS'a na Switcha? (Co jak co ma inną architekturę).

https://www.facebook.com/ZakonBrowardynow - wytłumaczenie mojego uwielbienia do piwa.

kubacki.deviantart.com
ethar jest offline   Odpowiedz cytując ten post