Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2017, 20:32   #1025
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie dzisiaj taka sytuacja, w związku z tym narąbałem się jak głupi, a końca nie widać, drzewko miało u podstawy metr, jak nie więcej, rozpiździło podjazd, ogrodzenie i zabrało się za dom, 3 razy występowałem o wycięcie, 3 razy odmowa, za ostatnim razem urzędas kazał mi beton z podjazdu zerwać, bo drzewu przeszkadza, no ale teraz dzięki dobrej zmianie, wyciąłem to w cholerę, co prawda drogo zapłaciłem, bo mają teraz żniwa, ale nie ma tej śmieciary.

Załącznik 89865

Z tej okazji zakupiłem w Piwoszu los za 3 złote, bo ostatnio trójkę strzeliłem, a do tego dwa budżetowe piwa o nazwie Halne, to na cześć padniętej brzozy.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:14
ed hunter jest offline