Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2017, 00:36   #1040
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam załatwione wolne na dzisiaj, śmieci i drewno, na piątek drewno też czeka, ale cholera wie co wymyślą, może nic, ale jak wiem z doświadczenia, to mądre głowy coś pozmieniają, i to co ja dzisiaj zapisałem, i to co na plany nanieśli, będzie sobie w 1/3 na srajtaśmę użyć.

Poszedłem do szafki po zapomnianą Żubrówkę 100g, łyka złapałem, ale mój zoładek jest w szoku, a po bimbrze nie był, ja prosty chłop jestem.
ed hunter jest offline