Dyskusja: Bit Torrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2017, 01:21   #1899
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Diabolique Podgląd Wiadomości
A skąd sznurki do tego ?
Tu jest sznurek ==> SZNURECZEK Place normalnie,wychodzi jakies 10zl za miesiac i zasysam co chce nie zastanawiajac sie czy cos ma wystarczajca ilosc seedow czy perrow czy nie i jak dlugo bede musial miec wlaczony komp by RATIO bylo GIT. Nie mam juz na to czasu ani nerwow. Chce klikac i ma sie sciagac. Always ON MAX Czy to starosc czy nowosc, byle znalesc link. Tzn musze sie poprawic bo PLACILEM jakies 2lata...Od kilku miesiecy juz korzystam za free transferu ktory mam dzieki poleceniom takze juz w ogole dziadzia malina
Ale nawet jakby czlowiek mial placic caly czas te 10zl to nie uwazam to za jakis duzy pieniac za mozliwosc zasysania wszystkiego co jest (movies,games,apps,...). pebx & darkwarez w zasadzie w pelni zaspokajaja moje zachcianki ze nie musze szukac innych stron...

EDIT: Teraz widze ze ceny troche sie zmienily (chyba przez to ze coraz wiecej ludzi porzuca torrenty wlasnie na rzecz premium lub ogladania online). W rocznej opcji wychodzi 20zl....Ale co troche wskakuja promocje 50% itp...Ja kupowalem opcje na 720dni byla najkorzystniejsza (teraz jej nie widze) lub w promocji wspomnianej 50%.....Mozna tez nie kupowac na CZAS tylko na ILOSC DANYCH ale to gorzej wychodzi...No ale jak ktos malo ma zamiar korzystac to lepiej tak...Takze roznie bywa...W kazdym badz razie sprawdzona rzecz od lat...Jak cos to klikajcie przez moj SZNURECZEK to wpadna jakies bajty

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!

Ostatnio zmieniany przez frog : 31.03.2017 o godz. 01:39
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post