Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2017, 15:33   #1143
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Raczej powinieneś wziąć na uspokojenie.
Byłem dwa razy, bo okazało się, że druczek, co go sobie z internetu wydrukowałem, to już jest zły, za prosty kurva był do wypełnienia, teraz jest taki, żeby petent nagłowił się jak w Wielkiej Grze, a urzędas miał co robić.
Byłem w Biedronce po trochę rzeczy na Święta, kilo masła, ser na sernik, wkłady do zniczy, jakieś kabanosy i inne takie, wziąłem 4pak Żubra 550 ml, niczym się nie różni, , ale wierzę M@Xowi, że niektóre mogą się różnić, tak się naciąłem kiedyś na Colę Zero, ch... wie co to było, ale poszło do zlewu.
ed hunter jest offline