Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2017, 08:53   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Pozytyw ;-). Którego kupiłeś?
iPad 4 mini wifi+cellular /128GB w jedynym słusznym kolorze - złotym

nie kupiłem, ale dostałem ... w sumie trzeba sieci VPN teraz przekonfigurować, bo nie obsługuje już PPTP

P.S.
ale stwierdzam jedno - super to cholerstwo działa

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Nieważne którego, ważne czy do używania, czy do wyznawania.
już postawiłem kapliczkę w centralnym punkcie mieszkania, trochę przeszkadza bo człowiek się potyka, ale cóż wyrzeczenia