Dyskusja: Wybór OC
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2017, 12:18   #38
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Sytuacja na rynku OC stale się zmienia, ktoś najlepszy pół roku temu dziś już nie jest najlepszy. Dużo też zależy od rejonizacji. Trudno to porównywać.
Sam opłacałem samochody sierpień/wrzesień i wtedy obleciałem wszystko i najtańsze okazało się PZU. Sam byłem zdziwiony. Pisałem o tym, że oferta PZU u agentów zewnętrznych jest inna niż u nich w PZU. Trzeba ruszyć dupę i iść się potargować - można całkiem dużo ugrać.