Dyskusja: Wybór OC
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2017, 12:49   #44
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ostatnio przekonałem się ,że warto zapytać w agencji czy podczas [odpukać] kolizji nie z naszej winy ubezpieczyciel nie wymaga notatki policji

Bo to ,że po kolizji ładnie spiszecie sobie wzajemnie dane nie znaczy ,że będzie tak łatwo bo sprawca musi potwierdzić u ubezpieczyciela że tak było.

A co jak zmieni zdanie ,albo nie podpisze ,albo wręcz oleje sprawę ciepłym moczem ?

Wtedy sąd i minimum dwa lata czekania na wyrok... wiem z własnego doświadczenia

Teraz jak mi ktokolwiek coś z jeździdłem zrobi mam to w (_!_) , wzywam niebieskich, chce mieć notke .

A samo OC byle gdzie byle tanio
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post