Dyskusja: Linux
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2017, 12:11   #750
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
GG nie włączałem od dwóch lat.

Mnie bardziej martwi, że dziś młodzież już nawet smsów nie pisze, tylko używa do tego fejsbukowego mesendżera. Co w tym złego? SMS to narzędzie komercyjne. Nikt nie zabroni mi z dnia na dzień ich wysyłać czy odbierać, gdyż jest to usługa za którą płacę. A już taki np. messenger to już usługa typu "nie znasz dnia ani godziny"...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post