Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2017, 16:37   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Że nie ma pewności to oczywiste ale myślałem że jest jakaś zasada.
Obudowa która chcę kupić ma cztery kieszenie 5.25 więc chce wpakowac dwie nagrywarki blu i dwie dvd i zastanawiam się jak to logicznie rozwiązać.
Najłatwiej kupić ssd na pcie ale to drogie rozwiązanie a w normalnym użytkowaniu podobno nie widac różnicy względem szybkich na sata.
Tutaj masz świetny test Kontrolera Digitus PCI-E do SATA III 600 PATA DS-30106 który ma @Seku - wygląda że nie ma z nim żadnych problemów i działa idealnie ..
[FAQ] Adapter IDE--->SATA

Więc bierz jego -bo masz go wymienionego w swoich typach jako drugiego .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline