Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2003, 22:02   #4
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Krzycho83 napisa***322;(a)
Ja do wywalania niepotrzebnych smieci z autostartu uzywam jednej z opcji w programie system mechanic.
Dzięki system mechanic dowiedziałem się, że w XP autostart to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run. Po wywaleniu klucza InCD nie startuje, ale:

Ikonka InCD w trayu znika, ale zapis na MRW dalej jest możliwy! Przy zapisie np. z poziomu aplikacji, automatycznie na liście aplikacji w menedzerze zadań pojawia się InCD, natomiast na liście procesów InCd.exe nie ma. Dalej - Nero i XP twierdzą, że dysk ma system plików odpowiednio UDF lub RAW, ale nie ma formatu MRW.

Po uruchomieniu "ikonki" można sformatować ponownie do MRW. XP widzi wtedy z powrotem dysk jako FS_UDF. Pojawia się InCD.exe w procesach.

Ja nie wiem o co tu chodzi Ale wygląda na to, że przy InCD trzeba pogodzić się z minus 5MB RAM.

Ostatnio zmieniany przez pali : 15.04.2003 o godz. 22:05
pali jest offline