Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2017, 12:17   #25
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dune2

tak czytam czytam twoje posty i tu się nic nie trzyma ani ładu ani składu

zacznę tak

-jak chcesz podpiąć kontroler FireWire to wybranej przez Ciebie MBO
nie widzę nigdzie w zestawieniu mostka PCIe-->PCI

-po co kupować RAM 3000mhz i
Cytat:
Nie zamierzam niczego podkręcać
więc z 7700K nie uzyskasz szybciej jak 2400mhz

-piszesz ze chcesz topowy config a wybierasz SSD Samsunga 850 Pro na SATA3 Ja bym wybrał Samsung M.2 Pro 960 min 256GB na nowym kontrolerze Samsung Polaris

-to samo dysk WD RED są lepsze bardziej "topowe modele" BLACK GOLD

dyskusja miał być jakości zapisu płyt na zew. kontrolerze SATA/IDE
w/w/ kontroler jest w 100% kompatybilny nawet z Win10 BOX 64bit Home.
wykrywa wszystko nagrywa na wszystkim.

Ja tam mogę dyskutować :-)

mgit jest podobnym do mnie entuzjasta zna się na tym co chce mieć aczkolwiek nasze style są inne.

a ty Kolego średnio chyba się znasz na tym co chcesz kupić
wstawiłeś trochę linków ze sprzętem i co dalej

Dlaczego kupiłem MSI M7 z270 bo mi się spodobała :-) za zakup dostałem grę
"For Honor" sprzedałem za 100zł i dostałem zwrot 130zł z tytułu CashBack
płyta w zakupi 28.02.2017 kosztowała mnie 850zł -100zł -130zł :-)

Ja nie oceniam czy coś się mi zepsuło i dlatego nie kupuje :-)

pozdrawiam