Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2017, 13:29   #29
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Dzięki za info.Warto poczekać
takie pytanie na forum cdrinfo to jak mniemam żart
A niby dla czego? To że to forum głównie o nagrywarkach wcale nie oznacza, że się zgadzam z poglądem, posiadania 2-5 nagrywarek... jak by nie to, że nagrywarka BD została mi z poprzedniego kompa to bym nie miał żadnej.. Uważam to za mało wygodny i martwy wynalazek w dobie chmur i serwerów NAS. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Z którym nikt nie musi się zgadzać!

Co do awaryjności.... prędzej ci padną luty na sockecie niż kondensatory... wiem po sobie.... płyta MSI Z77A co padło po około 5 latach? Właśnie luty a nie kondensatory... takie są fakty. Nie znam nikogo kom padły by kondensatory - które swoją drogą jest dziecinnie prosto wymienić - bez potrzeby posiadania specjalistycznych stacji do reblingu

Co do karty TI - czytałem o tej karcie.... i jak by nie patrzeć trzeba dwie karty by mieć 60 fps w 4k i to że masz TI niczego nie zmienia... I tak mając dwie 1080 w 4k będe mieć więcej FPS aniżeli ty z jedną TI - owszem zgadzam się, że stwierdzeniem że jeśli zamontujesz dwie TI to twoje osiągi będą znacznie lepsze...

Co do ceny Windows'a jak kupujesz nówkę to zgoda, tyle kosztuje wszędzie, jak kupujesz używany numer seryjny płacisz 150 zł - zważywszy, że numer seryjny to ciąg znaków nie widzę sensu kupowania licencji za około 500 zł jak można mieć to samo za 100-150 zł. Biorąc pod uwagę, że kupując nową licencję czy starą nie ma żadnej różnicy po za ceną. W przypadku samego numeru seryjnego nie można mówić o zużyciu produktu itd. A faktura jest wystarczającym elementem potwierdzającym legalność zakupionego produktu.

Ostatnio zmieniany przez mgit : 07.05.2017 o godz. 14:36
mgit jest offline