Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2017, 17:35   #14061
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam sześciocylindrowego benzyniaka w LPG i jestem zadowolony z takiego mariażu Tyle, że mam pięcioosobową rodzinę i w związku z tym przemieszczanie się jakimś, dajmy na to, fokusem czy inną fabią wydaje mi się w takim wypadku nieporozumieniem. Z kolei większy wóz będzie palił więcej jeśli silnik będzie wysilony ponad miarę - nie będzie zatem żadnej oszczędności, tylko podobne spalanie i znacznie szybsze zużycie.

A jeżdżę spokojnie jak babcia. Też dawno mi przeszły ambicje kierowcy rajdowego.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post