Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2003, 08:40   #7
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: InCd 3.5.24.0 - problemów .. brak! (i jedno pytanie)

Cytat:
pali napisa***322;(a)
Poprzednie wersje InCD sprawiały tyle problemów, że używanie ich było bez sensu. Przede wszystkim prawie wieszały XP.

Dzisiaj zainstalowałem InCD 3.5.24.0 . Działa świetnie! Po ok. 30 sec od włożenia czystego CDRW Verbatim 24x można już zapisywać pliki. Oczywiście formatowanie trwało jeszcze w tle przez parę minut, ale w niczym to nie przeszkadzało.

Zapisywałem, formatowałem na Yamaha F1, AthlonXp1600+, 512sdram winxpproplsp1. Odczyt bez problemu na LG GCC-4120B (brak MR), PentiumII, 196sdram, win xpropl bez sp1 (tylko na LG szło wszystko trochę wolno).

Polecam, te InCD już się nadaje do użytku. Dobrze wspólpracuje z Nero, nie wiem jak z innymi progsami.

I pytanie: InCD ładuje się przy starcie systemu, mozna je wyłączyć tylko poprzez menedżer zadań. Zajmuje ok.5mb ram, trochę sporo jak dla mnie. Czy ktoś wie, jak zrobić aby InCD nie startował sam? Wywalanie z pamięci po starcie jest uciążliwe, a dobrze działa gdy na żadanie odpali się InCD.exe
Użyj jv 16 power tools www.jv16.org
wywalisz nim wpisy z autostartu systemu no i rejestr wyczyścisz...Jak masz nortona to uważnie wywalaj