Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2017, 19:59   #511
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
po kilku nie udanych zakupach nadszedł czas na strzał za 10pkt.

tj. Plextor PX-L890SA

kupiony na OLX za 38zł z przesyłką :-)

sprawny w 100% przebieg znikomy nagrał 88 płyt

wszystko oryginalne numery seryjne pokrywają się te z programu PlexUTILITIES jak i na naklejce :-)

oczywiście na nowej platformie Z270 z dodatkowym kontrolerem Marvell
program PlexUTILITIES się gubi i nie wykrywa i trzeba się posiłkować innym komputerem.
Moim zdaniem PlexUTILITIES był napisany bardzo szybko i posiada sporo błędów najważniejszy to ten że jeśli w platformie jest więcej niż jeden kontroler SATA nie potrafi wykrywać nagrywarki. niezależnie gdzie ją podłączymy.

Co mogę powiedzieć ERA Lita-Ona 124 B i jego clonow dobiega końca.
wystarczy trochę poszukać i można kupić poniżej 50zł z wysyłką jedne z najlepszych nagrywarek ostatnich czasów. przez ostatni rok kupiłem Liteo-On Asus i teraz Plextora w sumie mam 6szt. 124B i za żadnego nie dałem więcej jak 50zł

Stare, ale jare!-przechwytywanie07.jpg

Stare, ale jare!-przechwytywanie06.jpg

Stare, ale jare!-przechwytywanie001.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie002.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie003.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie004.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie02.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie03.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie04.png

Stare, ale jare!-przechwytywanie05.png

#ads
CDRinfo.pl