Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2017, 07:34   #512
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości

Co mogę powiedzieć ERA Lita-Ona 124 B i jego clonow dobiega końca.
wystarczy trochę poszukać i można kupić poniżej 50zł z wysyłką jedne z najlepszych nagrywarek ostatnich czasów. przez ostatni rok kupiłem Liteo-On Asus i teraz Plextora w sumie mam 6szt. 124B i za żadnego nie dałem więcej jak 50zł

Cała era napędów optycznych dobiega w ekspresowym tempie do końca ... wraz z miniaturyzacją techniczną , zmianami na rynkach komputerowych , popularnością urządzeń mobilnych czy telefonów .
Dlatego ich praktyczne zastosowanie obejmuje wyłącznie "archiwum swojej dekady "
Takie życie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post