Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2017, 17:11   #513
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Prawie nówka sztuka ;-)
A ja Wam powiem, że nie jeden wyznawca miniaturyzacji, chmuromaniak czy pendrajvowiec zapłacze, kiedy straci ważne dane...
Na serwisie mam mnóstwo przypadków "dysk wczoraj chodził, a dziś nie", "miałem swój ślub na pendrive chciałem obejrzeć i nie działa" - i wiele wiele więcej.
Inna sprawa, że ludzie nie robią kopii, ale posiadanie chociażby jakiegoś archiwalnego nagrania na DVD/BD dodatkowo, daje nam możliwość powrotu
Zwyczajnie "nauczony doświadczeniem" nie zrezygnuję z nośników optycznych tak szybko, jak chciałby tego świat.
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post