Dyskusja: [Muzeum] Plextor PX-716AL 2006r.
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2017, 16:13   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez blackened2687 Podgląd Wiadomości
Wow! Świetny egzemplarz! Skąd dostałeś jego?

Mój tak działa - ledwie rozpoznaje płyty CD i nie wiele lepiej DVD, poza tym, że drapie kraj płyty swoim mechanizmem.
Z tego samego źródła co Twoje NEC czy Pioneer DVR-A03 i A05.
Te lasery Plextor SRU3041 szybko tracą moc -stąd Twoje problemy- ale najgorsze że nigdzie ich nie ma szans kupić ..
Jedyne co na dziś w końcu udało mi się ustalić to czyja to konstrukcja i kto produkował - mały krok do przodu..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post