Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2017, 15:06   #9
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Taaa...żeby on jeszcze chciał być tak zrywny jak potrafi. A potrafi tam, gdzie inne już przestają - powyżej 150/160.
Nawet niechby ten litr więcej palił.
Wszystko wzór wg danych fabrycznych, ale czuć że stać go na więcej. No i nikt nic z tym nie zrobi.

PS W swoim czasie porównywałem aveny (te same) 1,6 i 1,8. To się nie nadawało do jazdy, ja nie wiem jak ktoś coś takiego dawał ludziom do jeżdżenia.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 06.06.2017 o godz. 15:08
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post