Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2017, 16:54   #15
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Klekota nie chcę, a hąd takich już też nie ma.
Będę się tym kulał do usranej śmierci - mojej albo auta. A zadowolony nie jestem, ale wiem że ja wymagania mam duże. Ze wszystkim da się żyć i ja się przyzwyczaiłem. Nic z nim się nie dzieje - lać wachę i jeździć tak jak ci pozwolili.

PS @Jarson
Uzyskałeś wynik rzadko spotykany Rzadko w sensie, że rzadko kto jest w stanie długi dystans przejechać w takim rygorze. W takim autku uważam, że możliwy i realny. Ja w swoim, podejrzewam tylko, w takiej jeździe na pewno byłbym poniżej 6, raczej nie poniżej 5....myślę że gdzieś ok 5,5. Tylko to jest męczarnia z pilnowaniem licznika - ja jak nie patrzę na budzik, to auto samo jedzie 130-140 a spalanie 7,5-8
Żeby tak jechać, trzeba być złotówą

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 06.06.2017 o godz. 17:09
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post