Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Nie zebym byl zlosliwy ale.. to zwykle oszustwo. I tyle. Moglbym caly program od nowa napisac ale nie popieram takich metod, zwlaszcza ze maja krotkie nogi w sumie. Jak juz masz takie pomysly to moze naucz sie troche i sam sobie zmontuj programik a nie tanim kosztem na gotowe leciec. Taka moja uwaga drobna. I jeszcze to "z gory dzieki"..
|
Hmmm.Jest jush takowy program tylo ,że niezbyt uzyteczny.JAk nie chcesz pomóc to nie.Oszustwem bym tego nei nazwał bo i tak oglądam e %#$^#$ reklamy i tak.Dlaczego nie mólbym sobie popisac w wordzie ?Przeciez tesh lookam na te reklamy.OSzustwem byloby gdybym przepisal sobie tego cashbara.Jestem calkowicie zielony jesli chodzi o pisanie programów , dlatego zwracam się z pomocą.Próbowalem cos zrobic assemblerem (nie smiejscie sie :/) ,ale nic nei wyszlo ,bo znam tylko podstawy :/ ( i tak chyba tym nic sie nie da zrobić).Nie jestem leniwym gównairzem ,który leci na gotowe. Jeżeli potrafię coś zrobićsam to to robię i nei liczę na innych.Jeżeli nie chcesz pomócto trudno